Business Wine
Weboldal alcíme
Business Wine
"A másokkal való együttműködés olyan, mintha előnyt adnál magadnak a versenyben."​
~ ​John C. Maxwell ~

Business Wine

Hazánk legelőkelőbb házaiban és szállodáiban megvalósuló, sétáló borkóstolóval egybekötött exkluzív kapcsolatépítő esemény, amely kiemelkedő jelentőségű és páratlan élményt nyújt a megjelent vendégek számára. A Business Wine Elit rendezvényeken résztvevők olyan cégvezetők, felsővezetők és döntéshozók akik meghatározó szerepet töltenek be az általuk képviselt területen. A meghívott etalon borászatok és gasztronómiai kiállítók prémium csúcs tételeikkel mutatkoznak be a közönségnek. Eseménysorozat, ahol az élmény, a hasznos tudás, és a kapcsolati tőke együtt érhető el. Rendezvényeinken vendégeink szert tehetnek új kapcsolatokra és a meglévőket is ápolhatják. Mindezt kellemes hangulatban, oldott miliőben, exkluzív helyszíneken, érdekes programokkal, meghívott vendégelőadók izgalmas előadásaival színesítve.

A résztvevő vendégekre jellemző a nyitottság, kedvesség, ami egymás felé mutatott érdeklődést eredményez. Éppen az a cél, hogy a kapcsolatépítés és ismerkedés ne erőltetett, hanem egy jó hangulatú társasági életként legyen jelen, az amúgy is oldott hangulatú rendezvényeken.   Találkozzon Önhöz hasonló sikeres emberekkel, exkluzív környezetben, és közben kóstolja meg a legjobb magyar borokat és gasztronómiai falatokat.

Business Wine Elit | Gresham Palota  2015.11.11.

Business Wine Elit | Vigadó              2015.09.04.

Business Wine Elit | Vigadó | 2015. július 02 | Riport videó (5 perc)

Tevékenységünk 

2015 év elején indult az eseménysorozat, Budapest és Debrecen legpatinásabb helyszínein mind a 10  rendezvény teltházat vonzott és töretlen sikerrel folytatódik. Helyszínek 2015-ben, 2016-ban: Kempinski Hotel | Four Seasons Hotel Gresham Palota | Duna Palota | Pesti Vigadó | Divinus***** Hotel | Kogart Ház

1 év alatt 1628 vendég (cégvezetők, felsővezetők, döntéshozók, vállalkozók és üzletemberek), 348 új aktív, 52 megvalósult üzlet. A cégek összárbevétele 85,821 milliárd forint. Ezidő alatt 14 meghívott vendégelőadó, 85 borász, gasztronómiai és üzleti kiállítót ismerhettek meg vendégeink. A Business Wine rendezvénysorozat 10 stratégiai együttműködő partnerségi kapcsolatot alakított ki csak 2015-ben.

2017-re még izgalmasabb és különlegesebb rendezvények megvalósítását tűztük ki célul, melyek adott tematika mentén fejlődik vendégeivel és partnereivel közösen, együtt.

Business Wine csapata

"A bor egyfajta kultúra, az üzlet egyfajta siker. A Business Wine a siker kultúrája" 


Miért fontos a kapcsolatépítés?

A kapcsolatépítés (networking) elengedhetetlen a személyes céljaink és üzleti növekedés érdekében. Minél nagyobb és aktívabb kapcsolatrendszerrel rendelkezünk, annál nagyobb valószínűséggel érjük el üzleti és személyes sikereinket, valósítjuk meg céljainkat. A másokkal való együttműködés és bizalom mértéke személyes és üzleti eredményességünk mércéje is.

A Business Wine eseményein egy pohár kiváló bor és gasztronómiai falatok kíséretében kapcsolatba kerülnek és beszélgetnek egymással a vendégek. A sikeres kapcsolatépítést támogatva (külön termekben) szervezett kapcsolatépítésen is részt lehet venni, ahol az irányított beszélgetéseknek köszönhetően rengeteg információhoz jutnak a  vendégek. Ilyen egyszerű!​

Business Wine | Miért fontos a kapcsolatépítés? | Üzlet - Bor - Stílus | Spot | 2015.11.16


Vendégeink véleménye 


Sajtó - Rólunk írták  

Média megjelenések

A Business Wine a sajtó számára nyitott, de regisztrációhoz kötött. Amennyiben szeretne részt venni az eseményen, kérem jelezze munkatársunknál az iroda@businesswine.hu email címen. A levélben kérem, írja meg nevét, a képviselt médium nevét, az email címét és telefonszámát, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot. A regisztrációt minden esetben visszaigazoljuk, mivel a résztvevők száma limitált, ezért nem tudjuk minden jelentkezőnek garantálni a részvételt. A regisztrációk elfogadása a regisztráció sorrendje és a képviselt médium relevanciája alapján történik.Kérdés esetén állunk rendelkezésére elérhetőségeinken

iroda@businesswine.hu | +36 20 294 2794

Tartson velünk Ön is, várjuk szeretettel! 

Balogh Beáta főszervező, tulajdonos | Kürtössy Nándor tulajdonos